Tilmeld dig gratis!

Tilmeld dig gratis og søg blandt tusindvis af profiler

Det tager kun få minutter at tilmelde sig. Ved at tilmelde dig vores side får vi bedre mulighed for at matche dig med andre medlemmer.

Tilmeld dig nu

Log ind

e-mail-adresse:

adgangskode:

Find et medlem

Søg efter brugernavn

Fortrolighedspolitik

Bedstemor Dating passer på dit privatliv!

Hvis man gerne vil blive en del af en online-datingside eller -app, er det væsentligt, at man deler sine private oplysninger samt fortælle, hvilken slags match, man er ude efter. Vi er meget taknemmelige for, at du har betroet os med disse data, og dit privatliv er noget, vi tager meget alvorligt. Derfor har vi besluttet at afholde os fra brugen af den tekniske jargon i så høj en grad som muligt og fortælle dig voræs databeskyttelsespraksis på en meget klart og præcis måde. Vi håber, at du vil tage dig noget tid for at læse vores politik, og du bedes venligst kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål om den måde, hvorpå vi indsamler, opbevarer og behandler dine personlige oplysninger.

For at Bedstemor Dating website og mobilapp ("Sitet") kan fungere som et dating og socialt netværk, er det nødvændigt, at vi (Elite Marketing Solutions eller ODS Online Dating Systems LTD , afhængigt af hvor du befinder dig) er i stand til behandle dine personlige oplysninger. Ved at acceptere denne privatlivspolitik og oprette en konto på Sitet, bekræfter du, at du har læst og forstået denne politik, inklusiv hvordan og med hvilket formål vi bruger dine oplysninger. Vil du ikke have, af vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger på den måde, der er beskrevet i denne politik, må du ikke benytte Sitet. Bemærk venligst, at selvom vores Vilkår og betingelser indebærer visse begrænsninger, er vi ikke og kan ikke holdes ansvarlige for en anden brugers eller tredjeparts eventuelle brug af de oplysninger, du vælger at dele via Sitet, uanset om det sker sig via din profil, chat, direkte beskeder eller på en anden vis. Den privatlivspolitik gælder for alle de oplysninger, du angiver til os, uanset om det sker via vores website, via mobilapps eller under e-mail-korrespondance

Ikrafttrædelsesdato: den 25. maj 2018

Denne Politik kan ændre sig med tiden, siden vi fortsat arbejder på at give dig den bedste mulige brugeroplevelse på sitet, samt fuldstændig beskytte dine oplysninger i vores system. Sørg venligst for at kaste et blik på den indimellem, så du kan se, om der er nogle ændringer i vores privatlivspolitik.

Sådan kan du kontakte os

Den nemmeste og hurtigste måde at kontakte os på er at benytte sig af vores online KONTAKTSIDE.
Hvis du gerne vil kontakte os gennem post, bedes du skrive til:

Elite Marketing Solutions
Attn: Data Protection Officer
6919 W. Broward Blvd. #270
Plantation, FL 33317

1. Om vores Selskab

USA selskab:
Elite Marketing Solutions
Gebyrer vises som: ELITEMSHELP.COM
304 Indian Trace #182
Weston, FL 33326
USA
+1-888-837-1572

Internationalt selskab:
ODS Online Dating Systems LTD
Gebyrer vises som: VendoStore*ODS
Dimokratias 31, 2nd Floor, Office 201
8028 Paphos
CYPRUS

2. Hvem kan vi indsamle data fra?

Anvendelsen af Sitet et udelukkende begrænset til voksne på 18 år og derover. Vi indsamler, opbevarer eller behandler aldrig bevidst personoplysninger om brugere under 18 år. Har du mistanke om, at en af vores sites brugere er under 18 år gammel, anvend venligst Sitets anmeld-funktion og lad os vide det så snart som muligt.

3. Data, som vi indsamler og behandler.

Du er her for at møde nye kontakter blandt andre medlemmer og muligvis få betydningsfulde forhold. Det er ikke noget, vi kan hjælpe med uden at få nogle oplysninger både om dig og den type person, du er ude efter. Gennem dine hverdagsaktiviteter på sitet samler vi yderligere oplysninger om den måde, som du og medlemmer omkring dig bruger sitet på, alt i håb om at bane vej for et perfekt match. Lad os gå lidt mere i detaljer om de personoplysninger, som vi indsamler og behandler nedenfor.

Oplysninger og data, du giver os:

 • Når du opretter en profil og konto, angiver du også nogle detaljer, der er nødvendige for at kunne identificere dig og tillade dig adgang til sitet fremover. Dette omfatter data som din e-mailadresse, brugernavn, adgangskode, alder, geografiske område og køn.
 • Efter du har oprettet din konto, har du så muligheden for at dele yderligere oplysninger om dig selv, så at du kan tiltrække dine potentielle matches. Den type data omfatter ting som din personlighed, dit udseende, hobbier og interesser, samt underholdningspræferencer. Her kan du også tilføje billeder til din profil, og sometider giver du os adgang til din mobilenhed for at kunne uploade dine billeder. Nogle af de valgfrie oplysninger kan i visse jurisdiktioner blive betragtet som specielle eller følsomme, såsom dine politiske overbevisninger, etnicitet, religion eller seksuelle præferencer. Levering af disse oplysninger er helt valgfri, og vælger du at gøre det, accepterer du vores behandling af disse data.
 • Vælger du at opgradere din konto til premium-status på vores website (og ikke en af vores mobilapps, hvor du bliver opkrævet af selve app stores), skal du så oplyse dine betalingsoplysninger såsom dit kredit-/betalingskort nummer eller andre finansielle data – enten til os eller til en af vores betalingstjenesteudbydere. Den slags følsomme betalingsoplysninger opbevares ikke hos os i en tidsubegrænset periode. I stedet lagres de hos vores betalingspartnere, som er fuldt certificerede til sikker opbevaring af disse oplysninger til eventuelle fremtidige køb og viderefaktureringer.
 • Kontakter du vores kundeservice-team, enten via vores kontaktformuler, e-mail, live chat eller telefon, bliver din interaktion optaget eller på en anden vis opbevaret, så vi kan yde dig en bedre service.
 • Vi opbevarer dine præferencer i forhold til dine kontoindstillinger, såsom hvilken type af kommunikation du foretrækker at modtage via e-mail, din faktureringsstatus og -historie, hvilken type af medlemmer der har lov til at kontakte dig, samt dine interne notifikationer. Vi opbevarer derudover din sidste udførte medlemssøgning som din standard søgning, og for nemhedens skyld kan du også gemme bestemte søgninger, dvs. søgninger, som du planlægger at udføre lidt oftere.
 • Vi opbevarer og behandler din kommunikation med andre medlemmer, inklusiv flirts og beskeder sendt til og fra de pågældende medlemmer. Dette omfatter andre kommunikations- og kontaktfunktioner på Sitet, som f.eks. vores Isbryder og Rapid Match.
 • Udover brugerprofiler kan sitet også tilbyde elektroniske meddelelsestavler, blogs og andre faciliteter til brugergenereret indhold. Alt, der bliver delt på en af disse måder, inklusiv brugerprofiler, anses for offentlige oplysninger. Alle oplysninger, du sender til os eller deler enten offentligt eller privat gennem hvilket som helst tredjeparts website vil ikke blive beskyttet af denne Privatlivspolitik. Vi kan og vil ikke kontrollere andre medlemmers eller tredjeparts brug af disse offentlige oplysninger. Du bør altid være forsigtig, når du vælger at vidergive dine personlige oplysninger enten via Ydelsen eller via et andet online website.

Oplysninger leveret til os af andre:

 • Det er muligt, at dine kontooplysninger fra visse sociale medier som f.eks. Facebook Login, kan blive anvendt til at oprette en profil og logge dig ind på Sitet. Det kan også være muligt at vælge at dele dine billeder fra disse services på din konto her.
 • Fra tid til anden kan vi modtage oplysninger om dig fra andre brugere, såsom klager over kontomisbrug eller spam. Den slags sager undersøger vi til bunds, og vi forbeholder os retten til at lagre disse oplysninger til yderligere brug, eller til at slette dem, hvis vi synes, de er ubegrundede.
 • Sommetider vil vores partnere tilbyde at oprette en profil på Sitet for dig ved at bruge dine kontooplysninger fra deres eget website eller app. Den måde at oprette en konto på kræver altid et aktivt valg (dvs. du skal fortælle vores partnersite, at du gerne vil oprette en profil på Sitet). Vi indsamler, opbevarer og behandler disse data med samme omhu og sikkerhedsniveau som de data, du giver direkte til os.

Data og oplysninger indsamlet under din brug af websitet:

 • Hver gang du logger ind og benytter dig af vores site, indsamler vi data og oplysninger i forbindelse med dit besøg. Dette omfatter data såsom dato og tid af dit besøg, hvor meget tid du tilbringer på Sitet, din IP-adresse, din position på det givne tidspunktet, annoncer du interagerer med, samt andre profiler du besøger. Disse data kan også inkludere oplysninger om din enhed, dens identifikationsnummer og den anvendte software.
 • Vi bruger en dataanalyse service, navnlig Google Analytics, for at spore visse ikke-personligt identificerbare oplysninger i forbindelse med dine besøg, såsom hvilken type enhed du har, hvordan du kom til sitet, din position og dit browsersprog. Disse oplysninger bliver ikke lagret hos os, men snarere indsamlet ved hjælp af software, som vi har installeret på Sitet, og derefter opbevaret hos vores dataanalyse service og anvendt til at hjælpe os med at forbedre din brugeroplevelse på Sitet. Hvis du ønsker at fravælge at dine data bliver tilgængelig for siden, venligst besøg DENNEside.

4. Cookies, web-beacons, pixels og andre teknologier til dataindsamling.

Vi gør brug af teknologier som cookies, web-beacons og pixels, så vi kan genkende dig og de enheder, som du anvender til at få adgang til Sitet. Det gør vi af flere grunde, bl.a. for at kunne verificere dig ved dine fremtidige besøg, for at få overblik over dine indstillinger og præferencer, og for at kunne vise dig mere relevante annoncer og tilbud. Afhængigt af din webbrowser og anden software, du har installeret, kan du muligvis bedre kontrollere vores brug af disse teknologier. “Do Not Track” (eller “DNT”) er en funktion, som visse webbrowsere understøtter, og som du også kan anvende ved brugen af Sitet. Ved at aktivere denne funktion udsender brugere signaler, der fortæller, at de ikke vil spores. Ikke alle browsere tilbyder DNT-funktionen, og i øjeblikket er ikke alle af disse signaler homogene nok, og derfor reagerer Sitet endnu ikke på dem.

5. Hvordan vi behandler de data og oplysninger, vi indsamler om dig.

Vi indsamler og opbevarer kun de data, som vi finder absolut nødvendige. Her er grundene til, at vi indsamler de overnævnte data, og hvordan vi bruger dem:

 • Til at administrere din konto og profil samt hjælpe dig med at nå dine datingmål. Dette inkludereropsætning af din konto og profil, ydelse af support, behandling af dine betalinger, og søgning efter tilsvarende matches.
 • Til at vise dig relevante annoncer, samt tilbud om at blive medlem af vores pålidelige partnersider på en hurtig og enkel måde. Dette inkluderer annoncer, som du kan se på Sitet, samt eventuelle tilbud sendt via mail.
 • Til at afsløre og forebygge bedrageri på Sitet anvender vi data fra alle medlemmer sammen med et internt udviklet system for bedragerikontrol, så at vi rettidigt kan finde og fjerne potentielle problemer fra Sitet. På den måde beskytter vi alle de medlemmer, der bruger Sitet med gode hensigter.
 • Til at sikre, at vi opfylder alle retlige krav i alle i de respektive retskredse. Til tider omfatter det, at vi giver oplysninger fra vores journaler til de retshåndhævende myndigheder, når de officielt kræver dem.
 • Siden vi opererer i mange forskellige lande, bliver det sommetider nødvendigt at overføre data på tværs af grænserne, f.eks. når en EU-statsborger bliver medlem af et site, der bilver opereret fra USA. Vi har arbejdet på at at sikre en fuldstændig overensstemmelse med den nyeEU General Data Protection Regulation (GDPR) i denne situation, og dermed anvender passende beskyttelsesforanstaltninger ved videresendelsen af disse data.

6. Hvordan deler vi data og oplysninger med andre partnere, herunder tredjeparter.

 • Ved at oprette en profil og dele oplysninger om dig selv, deler du you dine oplysninger først og fremmest med andre brugere af Sitet. Da vi ikke kan kontrollere, hvad andre brugere laver med de data, som du har delt, anbefaler vi at du kun tilføjer de oplysninger, du føler dig tryg ved at dele offentligt. Dine indstillinger på Sitet gør det muligt at begrænse, hvilke medlemmer kan og ikke kan sende dig beskeder.
 • Følsomme personlige oplysninger, som f.eks. køn vil hjælpe andre brugere med at finde dig. Dine søgepræferencer i forhold til køn vil blive brugt til at hjælpe os med at identificere andre brugere, du muligvis kunne interessere dig.
 • Sommetider bliver det nødvendigt at dele data med pålidelige tredjepartstjenesteydere og -forhandlere. Dette kan f.eks. være vores betalingstjenestebrugere (for at sikre enklere betaling for premium adgang) eller vores e-mail-valideringsservice (som bekræfter, om du har givet os en gyldig e-mailadresse). Vi vil aldrig sælge dine personlige oplysninger til en tredjepart for profit. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores få datapartnere følger bedste praksis for dataopbevaring, og hvis du har spørgsmål i denne forbindelse, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice-team.
 • I nogle tilfælde gør vi din profil også synlig på andre dating websites og apps som er en del af vores netværk. Disse er blot brandudvidelser af Sitet, med samme brugerdatabase. Det sker udelukkende med henblik på markedsføring, almindeligvis for at kompensere for teminologiske forskelle, der gælder for visse interesser og geografiske områder.
 • Med dit udtrykkelige samtykke kan vi til tider dele de oplysninger, du har givet os, med andre websites eller apps, der er fuldstændigt ejet af vores selskab. Det gør vi for at kunne lave en profil for dig på det pågældende website eller app. Det giver dig du den bedste mulige chance for at skabe en meningsfuld kontakt, samt hjælper dig med at møde folk der bruger lignende niche-datingsider og apps. Det gør vi KUN med din udtrykkelige samtykke og anvisning, som når du f.eks. opretter en profil ved at registrere dig med et klik på Sitet, eller når du vælger at opgradere dit medlemskab.
 • Vi benytter os af helt interne tjenesteudbydere, som sommetider kan få dine kontooplysninger. Det kan f.eks. være vores interne system for bedragerikontrol (som hjælper os med at fjerne problematiske personer fra websites) samt apps der udgør en del af vores netværk. Det kan også være vores interne annoncesystem, som gør brug af dine interesser og demografiske oplysninger for at kunne vise dig relevante annoncer. I alle tilfælde opbevares disse data helt inden for selskabet og beskyttet med lige så stor omhu som dine oplysninger på Sitet.
 • Hvis vi nogensinde skal indgå i en fusion eller blive solgt, kan det nye selskab få kontrol over dine data. I så fald bliver du i forvejen oplyst om det på fyldestgørende vis.
 • Vi forbeholder os retten til at dele hver og en af dine kontooplysninger med retshåndhævende myndigheder eller andre autoriserede organer – enten som et svar på deres skrivne anmodning, eller efter vores egne valg. Det samme gælder hvis vi kommer til at tro, at din konto kunne være involveret i ulovlige aktiviteter, eller hvis vi efter eget skøn anser det for at være nødvendligt, så at vi kan beskytte ejendomme eller rettigheder af Sitet, vores brugere eller en og/eller flere tredjeparter.
 • Sommetider kan det blive nødvendigt at dele data, hvis offentliggørelsen af oplysninger kan mindske vores ansvar i en retssag, uanset om sagen er allerede anlagt eller bare truet med. Dette kan også ske, hvis vi skal beskytte vores eller vores brugeres juridiske rettigheder, eller undersøge eller handle imod en tydelig ulovlig aktivitet eller bedrageri.
 • Vi kan dele oplysninger om de sider, du besøger på vores hjemmeside med vores reklamepartnere, såsom Meta Platforms, Inc. (operatør af Facebook og Instagram), for at måle effektiviteten af de annoncekampagner, som vi kører med disse partnere og for at hjælpe med at vise dig mere relevante annoncer og tilbud.

7. Dine rettigheder med hensyn til dine data

De data, som vi indsamler, opbevarer og behandler med hensyn til din konto hører til dig, og det betyder at du har rettigheder med hensyn til disse data, som angivet nedenfor.

 • Du har ret til at tilføje eller skjule dine profiloplysninger på Sitet som du finder passende. På den måde kan du skræddersy, hvad præcis andre kan se om dig.
 • Du har ret til at downloade og eksportere alle de oplysninger, som vi i øjeblikket har opbevaret i forbindelse med din konto. Det er tilgængeligt under Indstillinger på Sitet.
 • Du har ret til at konfigurere enhedens indstillinger og bestemme adgangsniveauet til dine data – i overensstemmelse med de konfigureringsmuligheder på din(e) enhed(er), browsere, osv. Bemærk dog venligst, at nogle konfigureringer ikke vil give dig fuld adgang til alle funktioner på vores Site.
 • Normalt har du også ret til varigt at slette dine oplysninger fra Sitet og dets database, med med undtagelse af nogle formildende omstændigheder. For flere oplysninger herom, se venligst Sektion 11 nedenfor.
 • I nogle lande og jurisdiktioner, inklusiv EU, har du ret til at indgive en formal klage til de relevante databeskyttelsesmyndigheder. Konsulter venligst gældende databeskyttelsesregler i dit bopælsland for flere oplysninger om dine muligheder.

8. Brug af din e-mail for trigger-meddelelser og salgsfremmende markedsføring

En vigtig del af dit medlemskab er, at du bliver underrettet om bestemte "trigger-events" og kampagnetilbud, der vil maksimere din chance for en vellykket datingoplevelse på Sitet. Vi anvender en internt system til markedsføring via e-mail for at sende dig den slags meddelelser som en del af dit medlemskab.

 • "Trigger-events" kan f.eks. være, at du bliver notificeret, når en af dine matcher i nærheden af dig er online, eller når en af dine matcher fra dit område uploader en ny video. I disse tilfælde bliver de samme personlige oplysninger som blev brugt til at matche dig med andre medlemmer også brugt til at generere disse events og sende e-mailmeddelelser til dig.
 • Særlige kampager kan f.eks. være særlige velkomst- eller månedlige tilbud, eller et tilbud om en nedsat prøveperiode, baseret på dine tidligere handlinger der kræver Premium medlemskab. Det er selve typen af tilbud, der bestemmer, hvilke personlige oplysninger kræves for at skabe e-mailen.
 • Du kan altid vælge, hvilken præcis type af e-mails du ønsker at modtage fra os, og det gør du under dine Indstillinger på Sitet. Vi opbevarer dine præferencer der, indtil du meddeler, at du gerne vil ændre dem igen. Du kan også vælge at holde op med at modtage e-mails fra os ved at benytte dig af Frameld-linket, som du kan finde i alle vores e-mails.

9. Særlige rettigheder for medlemmer bosatte i staten Californien

Californiens beboere har ret til at få en liste over tredjeparter, som deres data blev delt med til direkte markedsføring i det forløbne år. I øjeblikket deler vi ingen kundeoplysninger med tredjeparter med henblik på direkte markedsføring. Hvis denne politik skulle ændre sig, bliver dette afsnit opdateret, så at det indeholder anvisninger på, hvordan man kan få adgang til den slags oplysninger.
Hvis du er bosiddende i Californien og ønsker at udøve dine rettigheder i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA), bedes du kontakte os ved hjælp af en af de kontaktmetoder, der er vist nedenfor.

Personlige oplysninger Salg af opt-out og opt-in rettigheder. Du har ret til at bede os om ikke at sælge dine personlige oplysninger på noget tidspunkt (retten til at fravælge). Forbrugere, der accepterer salg af personlig information, kan til enhver tid fravælge det fremtidige salg. For at udøve retten til at fravælge kan du sende en anmodning til os ved at kontakte vores kundesupport viakontaktside. Hvis din placering i profilen matcher Californien, vil du være i stand til at se linket til webstedsfoden Må ikke sælge mine personlige oplysninger, der fører dig til den ønskede side. Når du har foretaget en opt-out-anmodning, venter vi mindst tolv (12) måneder, før vi beder dig om at godkende salg af personlige oplysninger igen. Du kan dog ombestemme dig og tilmelde dig salg af personlige oplysninger og personlige annoncer til enhver tid ved at redigere præferencer på paneldata. Du behøver ikke oprette en konto hos os for at udøve dine opt-out-rettigheder. Vi bruger personlige oplysninger, der er leveret til os, til at gennemgå og imødekomme anmodningen

I nogle tilfælde kan vi være ude af stand til at opfylde din anmodning, fordi vi ikke har nogen måde at bekræfte din identitet med hensyn til loven og/eller associerede regler. For eksempel (men uden begrænsning), hvis du har besøgt vores websted, men aldrig registreret sig, efterladt en kommentar, indsendt en kontaktformular, gennemført en transaktion med os eller interageret med os via e-mail eller på andre måder, har vi ikke nok information til at bekræfte din identitet til endda en "rimelig grad af sikkerhed" (de gældende regler kan definere dette udtryk). I tillæg til andre undtagelser og med hensyn til gældende lov og/eller regulering inden for dine rettigheder under CCPA (især med hensyn til sletning af dine personlige oplysninger), kan vi muligvis ikke slette visse oplysninger (f.eks. vores webhosts server, cache og fejllogfiler) af tekniske grunde.

10. Specifik ret for indbyggere i Brasilien

Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) er en ny brasiliansk privatlivslov, der træder i kraft fra den 16. august 2020. Den vedrører behandling af personlige data, der kan indeholde online-identifikatorer, af brugere beliggende i Brasilien. Vi er forpligtet til at støtte vores partnere, da de arbejder for at overholde disse regler. LGPD deler mange koncepter med den europæiske generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), og vores tjenester inkluderer allerede funktioner, som kunderne kan bruge til at understøtte deres LGPD-overholdelsesindsats, herunder muligheden for at vise ikke-personaliserede annoncer til brugere vedrørende databehandling baseret på en brugers geografisk placering. Vår status under LGPD som enten en kontroller eller en prosessor vil være den samme som under GDPR. LGPD-vilkårene vil blive integreret i vores eksisterende databeskyttelsesbetingelser, så der kræves ingen handling for at acceptere LGPD-vilkårene, da de eksisterende databeskyttelsesbetingelser allerede er en del af dit samtykke.

11. Beskyttelse af dine personlige data og oplysninger

For os er det særdeles vigtigt at beskytte de data, du har betroet os, og derfor forsøger vi at sikre, at de altid er godt beskyttet. Vi er dog et teknologiselskab, som betyder, at der altid er risko for uautoriseret adgang eller tilintetgørelse af disse data. Både vores sikkerhedseksperter og automatiske protokoller, som vi anvender, analyserer konstant vores systemer og søger for tegn på indbrud og angreb, og vi har klare procedurer i tilfælde af uautoriseret adgang, inklusiv dem, som er underlagt bestemte jurisdiktioner (f.eks. EU, når det gælder ovennævnte GDPR). Vi kan, efter eget skøn, blokere brugen af Sitet, mens vi undersøger mulige indbrud. Vi opfordrer dig også til at kontakte vores kundeservice-team med det samme, hvis du har en fornemmelse af, at din konto (eller en anden konto på Sitet) er blevet kompromitteret.

12. Lagring og sletning af dine data

Dating og forhold er lidt som personlig træning, som betyder, at folk plejer at bruge vores datingside på forskellige tidspunkter af deres datingliv. Af bekvemmelighedsgrunde beholder vi dine personlige oplysninger, indtil du opfordrer os til at høre op med det. Disse data bliver også lagret til at betjene din konto, samt udvikle nye tjenester og produkter i forbindelse med Ydelsen, og som ellers fastsat i denne Politik. Vores datalagringspolitik kan ændres fra tid til anden.

Hvis du gerne vil fjerne alle dine data fra Sitet, kan så benytte dig af vores KONTAKTSIDE og sende din anmodning til vores kundeservice. Vær dog opmærksom på, at vi i nogle tilfælde ikke helt vil være i stand til at imødekomme din anmodning – enten fordi det ikke er i overensstemmelse med de gældende love eller på grund af en mere efektiv bedrageribekæmpelse. I så fald bliver du informeret om din anmodningsstatus, samt grunden til, at vi ikke fuldstændigt kan opfylde dit krav, samt hvilke data vi bliver nødt til at beholde. Bemærk venligst også, at mens dine data kan blive helt og varigt slettet fra live servere ret hurtigt, kan det tage op til 30 dage, før de data lagrede på vores backup servere bliver fuldstændigt slettet.

Luk